Tev ir ideja, kuru vēlies realizēt interneta vidē? Bet Tu nezini kā ?Izmanto kontaktu formu un Tev taps palīdzēts! :)
www.noverotajs.lv - Waze autora - Uri Levine vizīte Rīgā
Fotogrāfa piezīmes : APTAUJA
aptauja 
Aptauja: Kāds ir Tavs mīļākais radio?
Radio SWH
Skonto
Radio Tev
Radio SWH Rock
Radio Europa plus
Cits

Waze autora - Uri Levine vizīte Rīgā
Ieteikt draugiem...
 


Šā gada 9.aprīlī Rīgā ieradīsies uzņēmuma “waze” prezidents un līdzdibinātājs Uri Levine, kurš uzstāsies ar priekšlasījumiem Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) un Tech Hub Riga. Ar vairāk nekā 40 miljoniem aktīvu lietotāju pasaulē “waze” tiek uzskatīta par veiksmīgāko ar lietotāju kopienas balstīto jeb pūļa spēka izmantošanas (crowdsourced) satiksmes plānošanas aplikāciju pasaulē.
Uri Levine ieguvis ekonomisko izglītību Telavivas universitātē, attīstījis virkni projektu Izraēlā un 2008.gadā kopā ar tautiešiem un domubiedriem dibinājis “waze”. Kopš uzņēmuma publiskās debijas 2009.gadā, tas iekarojis investoru uzticību, atzīmēts kā viens no veiksmīgākajiem globāli orientētajiem uzsācējuzņēmumiem un pirmais spējis apvienot sociālo tīklošanos, spēļošanu (gamification) un pūļa spēka izmantošanu, lai radītu pieejamu bezmaksas satiksmes plānošanas aplikāciju.
Šogad Mobilās Pasaules Kongresā “waze” atzīta par 2013. gada labāko mobilo aplikāciju. Latvijā “waze” ir ārkārtīgi populāra, ko apliecina arī marta sākumā publiskotie dati par lietotāju īpatsvaru uz miljonu valsts iedzīvotāju. Šādā statistikas griezumā Latvija ir otra visvairāk “waze” pieņēmusī valsts pasaulē. Priekšlasījumā RSU Uri Levine koncentrēsies uz waze izaugsmes aspektiem, stāstot par pūļa spēka izmantošanas iekļaušanu un lojālas lietotāju kopienas veidošanu. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1719 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Mumijo- dabisks biogēnu balzāms
Ieteikt draugiem...
 


Mumijo ir dabisks biogēnu balzāms, kas izsenis tiek pielietots dažādu pasaules valstu medicīnā.
Pēc savas iedarbības mumijo ir pieskaitāms pie tā saucamajām adaptogēnu zālēm (t.i. vielām, kas sekmē organisma pielāgošanos dažādiem ekstremāliem un kaitīgiem apstākļiem).
Pierādīts, ka mumijo aktivizē daudzas fermentu sistēmas, sekmējot bioķīmisko reakciju norisi organismā. Ir īpaši pētīta reparatīvā mumijo iedarbība, kā rezultātā notiek ātra brūču sadzīšana, apdegumu, trofisku čūlu un izgulējumu, lūzumu saauguma paātrinājums.
Ar augstu reģeneratoru efektivitāti mumijo iedarbojas insulta, miokarda infarkta saslimšanu gadījumos. Vienlaikus tiek uzsvērta augsta rezorbtīvā preparāta aktivitāte. Ātri uzsūcas tūskas, asinsizplūdumi, trombi, operāciju rētas un kaulu tulznas pārpalikumi pie lūzumiem.
Eksperimentos ir iegūti dati par labdabīgu un ļaundabīgu audzēju uzsūkšanos, lietojot mumijo. Mumijo stimulē organisma aizsardzības spēkus, paaugstina imunitāti, noturību pret infekcijām un pārdzesēšanos. Pārliecinoši pētījjumu dati apliecina to, ka, lietojot mumijo, paaugstinās audu izturība pret skābekļa badu.
Neapstrīdams ir preparāta stimulējošs efekts uz asins šūnām, kas sekmē mumijo pielietošanu anēmijas, trombocītu, hemoglobīna pazemināšanās gadījumos. Jāatzīmē tā žults attīrīšanas iedarbība.
Vārds "mumijo" nozīmē "organisma aizsargs", tas ir jaudīgs biostimulators, kas pastiprina cilvēka organisma visas fizioloģiskās funkcijas. Pēc iedarbības tas var sacensties pat ar slaveno "dzīves sakni" – žeņšeņu.
Mumijo ir stīgra, lipīga, spīdīga massa, kura atmaigst roku siltuma iedarbības rezultātā. Mumijo massai ir darvas specifiska smaka un asa, dedzinoša garša. Pēc krāsas mumijo massa mēdz būt dzeltena, tumšsarkana un melna. Īpaši efektīvs ir melns mumijo.
Attīrīts mumijo, izšķīdināts ūdenī, dod nelielas nogulsnes. Dzeršanas un ieberzēšanas veidā - šis ir lielisks līdzeklis no sāpēm izmežģījumu un lūzumu gadījumos. Mumijo paasina jūtīgumu, nostiprina kuņģi, atvieglo elpošanu un ir īpaši universāls līdzeklis. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1753 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Aicina jauniešus pieteikties bezmaksas semināriem IT prasmju pilnveidei
Ieteikt draugiem...
 


Uzsākot e-prasmju nedēļas aktivitātes Latvijā, kopā ar sadarbības partneriem aicinām jauniešus pieteikties bezmaksas semināriem IT prasmju pilnveidei konkurētspējai darba tirgū.

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Microsoft Latvia, Bibliotēku tīklu, Labklājības ministriju un reģionu jauniešu organizācijām ir uzsākusi projektu ar mērķi palielināt jauniešu konkurētspēju Latvijas darba tirgū. Projekta "IT manai nākotnes karjerai" laikā 1200 jauniešu vecumā no 16 līdz 24 gadiem tiks iepazīstināti ar iespējām, kā efektīvi izmantot tehnoloģijas darbā un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums Microsoft savas jaunatnes atbalsta programmas YouthSpark ietvaros projektam piešķīris vairāk kā 18 000 latu.

Saskaņā ar izpētes organizācijas Eurofound datiem jauniešu bezdarbs Eiropai ik gadu izmaksā 153 miljardus eiro. Eurostat rādītāji liecina, ka 2012. gadā Latvijā bija vairāk kā 20 000 bezdarbnieku — jauniešu vecumā no 15 līdz 24 gadiem. Savukārt saskaņā ar NVA datiem par reģistrētajiem bezdarbniekiem jauniešu bezdarbnieku īpatsvars no kopējā bezdarbnieku skaita Latvijā 2012. gada nogalē bija 10 %, kas aizvien saglabājas lielāks nekā vidēji Eiropas Savienībā. Lai gan jaunieši ir "uz tu" ar tehnoloģijām kā izklaides un saziņas instrumentu, Latvijas uzņēmēji norāda, ka jauniešiem bieži pietrūkst biznesa produktivitātei un uzņēmējdarbībai nepieciešamo IT prasmju. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1669 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Inkanat MACAMIX
Ieteikt draugiem...
 




Trīs pārtikas produkti, kas padara „Macamix” neaizvietojamu aktīva dzīves veida piekritēju uzturā.
Quinoa.
Kinoa ir viens no vērtīgajiem Superpārtikas produktiem, kas ir atradis plašu un daudzveidīgu pielietojumu ikdienas uzturā visā pasaulē. Prast izvēlēties veselīgu un piemērotu uzturu ir svarīgi ikvienam. Tas palīdz justies labi šodien, bet nereti ir arī labas pašsajūtas un veselības garants nākotnē. Uzturs, tāpat kā mūsu dzīvesveids, nosaka, kādi mēs būsim pēc daudziem gadiem.
Vēsturiski Kinoa aug Dienvidamerikas Andu kalnos un bija viena no būtiskākajām inku un acteku uztura sastāvdaļām gadu tūkstošus atpakaļ. Līdz ar spāņu iekarotāju ierašanos Dienvidamerikā, Kinoa audzēšana piedzīvoja pagrimumu 400 gadu garumā. Mūsdienās Kinoa audzē Peru, Čīlē un Bolīvijā, strikti ievērojot ekoloģiskās prasības. Kinoa, tāpat kā amaranth un savvaļas rīsi, no botānikas viedokļa nav graudaugs, bet gan lapu dārzenis ar ēdamām sēklām, kuras lieto un pagatavo kā graudus.
Kinoa ir bagātas ar augstvērtīgām uzturvielām – veselīga alternatīva ikdienas ēdienkartē gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās, saldajos ēdienos un bērnu uzturā.Quinoa satur vairāk olbaltumvielu (12-18%) un dzelzi nekā jebkurš cits graudaugs. Tās satur gandrīz ideālu neaizstājamo aminoskābju līdzsvaru, kas nepieciešamas šūnu attīstībai organismā. Apmēram ½ tases Kinoa nodrošina bērnu ar nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu dienā. Tās ir bagātas ar mangānu, magnēziju, kāliju, fosforu, varu, cinku, vitamīniem E un B6, antioksidantiem un šķiedrvielām. Tajās ir vairāk kalcijs nekā govs pienā, augstākais nepiesātināto taukskābju un zemākais ogļhidrātu līmenis starp graudaugiem, pie tam zems GI (glikēmiskais indekss), cukurs nonāk asinīs lēnāk, neradot straujas cukura līmeņa svārstības.
Kinoa – nesatur glutēnu, holesterīnu un transtaukskābes. Īpaši piemērotas uzturā veģetāriešiem, vegāniem, fiziski aktīviem cilvēkiem, gan maziem, gan veciem, kā arī tiem, kam ir gremošanas problēmas, celiakijas un diabēta slimniekiem. lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 1761 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Meklējam īstu melomānu
Ieteikt draugiem...
 


Būsiet jau pamanījuši, ka reizēm šis blogs tiek papildināts ar ieraktiem kategorijā ar nosaukumu idēlā skanējuma mednieku stāsti. Esmu publicējis informāciju par dārgiem vadiem. Dārgiem pastiprinātājem. Centies dalīties ar dažādiem padomiem saistībā ar šo tēmu. Daudz informācijas esmu smēlies no sava informācijas avota SIA "Servo" personāla, kur cilvēki ikdienā nodarbijas ar šīm lietām. Ir gadījies pat noklausīties sarunas, kur vīri spriež par skaņu studijas kabeļu maiņu. Tā nu daļa šīs interesantās informācijas izdaiļo šī bloga lapas. Taču līdz šim informācija bija vienpusīga. Tagad esmu nolēmis kaut ko uzzināt no Jums. Tādēļ arī vairāku mēnešu garumā būs aktuāla akcija ar nosaukumu Meklējam melomānu. Esmu izveidojies vienkāršu akcijas formiņu, kuru īstenajiem melomāniem nebūs nekādas problēmas aizpildīt un, iespējams, tikt pie jaukām pārsteiguma balvām lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 720 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite

<<Pirmā lapa <Iepriekšējā lapa | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Nākamā lapa> Pēdējā lapa>>