Latvija. Tā ir mūsu tēvu zeme. Zeme ar lielo burtu?Pastāsti, kas ir tas, par ko Tu lepojies savā tēvzemē!
www.noverotajs.lv - Ar radariem ķers auto bez TA un apdrošināšanas
Ar radariem ķers auto bez TA un apdrošināšanas
Ieteikt draugiem...
 



Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš trešdien intervijā "Radio 101" pastāstīja, ka pašlaik Latvijā darbojas četri fotoradari, bet nākamgad plānots iegādāties 160 fotoradaru. 30 būs pārvietojamie radari, 100 - stacionārie, bet vēl 30 - tukšas kastes jeb radari bez mērierīces.

"Tāpēc mums radās ideja šos tehniskos līdzekļus piemērot un tādā veidā veikt kontroli, neapturot autovadītāju. Izrādās - varam ar radariem kontrolēt ne tikai ātrumu, bet arī obligāto civiltiesisko apdrošināšanu un arī autotehnisko apskati," klāstīja Zivtiņš.

Mūsu valstī laikam visus uzskata par pilnīgiem stulbeņiem. Kāds varbūt var parādīt tā fotoradara tehnisko specifikāciju? Kā Zivtiņš iedomājas to realizēt? Fočēs visus un pēc tam šķiros bildē redzamos auto kam uz fočēšanas brīdi ir TA un apdrošināšana un kam nav ? Izklausās baigā mistiska. Kārtējais lohatrons manuprāt.





Mr.Jones (webmaster) 
bet tik un tā roku darbs pēc tam šķirot visas bildes kuras ir safočētas

Jaaniic 
Jocīgi, ka tie ģeniālie prāti tikai pēc tik ilga laika, kopš darbojās fotoradari, atčohnījās, ka tā var kontrolēt ne tikai ātrumu. Var kontrolēt arī vai ir ieslēgtas tuvās gaismas; vai šoferis netura rokā mobīlo telefonu; vai automobīlim ir visi četri riteņi. Ja iegādātos augstākas izšķirtspējas foto radarus varētu kontrolēt arī riepu nodilumu. Varbūt ir kāds veids kā ar fotoradaru varētu mērīt promiles...? (rofl)

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.