Vai esi pamanījis, ka reģistrētiem lietotājiem ir lielākas privilēģijas?Tad kapēc Tu nereģistrējies?
www.noverotajs.lv - Oligarhu kapusvētki - Arī Tev tur ir jābūt!
Oligarhu kapusvētki - Arī Tev tur ir jābūt!
Ieteikt draugiem...
 


Televīzijas raidījumu vadītājs Viesturs Dūle un viņa domubiedri ar kampaņu "Oligarhu kapusvētki" cer sapurināt un pamodināt tautu, lai tā mainītu attieksmi pret pastāvošo sistēmu Latvijā. Kampaņas organizatoru vidū ir arī mākslinieks Aigars Bikše, radio balss Valdis Melderis, "draugiem.lv" radošais direktors Guntars Meluškāns, reklāmas aģentūras "Inspired" pārstāvis Jānis Erts un citi.




Mūziķis un žurnālists Viesturs Dūle šorīt izplatījis paziņojumu: "Mēs vēlamies noliegt medijos izskanējušo informāciju, ka pasākums "Oligarhu kapusvētki" nav pieteikts Rīgas domē. Pasākums tika pieteikts 2011.gada 3.jūnijā Rīgas domes Apmeklētāju daļā.

"Organizatori saprot, ka liela tautas pieplūduma gadījumā drošība ir vissvarīgākais jautājums, kuram organizatori pievērsīs pastiprinātu uzmanību, un sadarbosies ar visām valsts varas struktūrām, lai to nodrošinātu.

Oligarhu kapusvētki pasākuma organizatori to ir pieteikuši Rīgas domē piektdien, 3.jūnijā un aicina politiķus to neizmantot savu saukļu paušanai un reitingu celšanai, informēja pasākuma organizatori.

Kā zināms, interneta sociālajā medijā draugiem.lv bija ļoti liela interese un aicinājumu uz tautas sapulci pāris dienās ir noskatījušies 130 000 cilvēku, kas liek ļoti rūpīgi sagatavot pasākumu no kārtības un drošības aspekta."

Laiks: 8 jūnijs 19 00.
Vieta: Rīga, Daugavmala - AB dambis un krastmala, visās Latvijas pilsētās pie visām upēm.
Jānem līdzi: Svecītes, maizītes, vainagi, salmu lelles u.t.t., ko var aizdedzināt un simboliski ielaist upē, izvadot savu oligarhu pēdējā gaitā.





Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.