Vai esi pamanījis, ka reģistrētiem lietotājiem ir lielākas privilēģijas?Tad kapēc Tu nereģistrējies?
www.noverotajs.lv - Tele2 tīkls nedēļas nogalē būs bez maksas
Tele2 tīkls nedēļas nogalē būs bez maksas
Ieteikt draugiem...
 


Ceturtdien 2011. gada 14 jūlijā ap 14.00 (baigā numeraloģijā istenībā) Rīgā un vairākās citās Latvijas pilsētās nestrādāja Tele2 mobilo sakaru tīkls. Vairāk nekā pēc divām stundām Tele2 tīkls uz brīdi bija sācis strādāt, tomēr joprojām lielākajai daļai Tele2 klientu mobilie sakari nestrādā.Savukārt Tele2 ziņo, ka mobilo sakaru darbība ir atjaunota no plkst.17:50. ( tā nu nebija gan - sāka strādāt labākajā gadījumā ~18:30 )

"Problēmas radīja elektropadeves sistēmas avārija. Mūsu speciālistiem izdevās to novērst īsākajā iespējamajā laikā, atjaunojot centrāles elektropadeves sistēmu. Šobrīd tīkla pārslodzes dēļ ir iespējami traucējumi. Mēs atvainojamies saviem klientiem un visiem Latvijas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām! Visi Tele2 klienti visas šīs nedēļas nogales garumā, sestdien un svētdien, Tele2 tīklā varēs zvanīt un sūtīt īsziņas bez maksas!" informē Tele2[/url.

Būs laikam jāiet meklēt, vai man nav saglabājusies kāda zelta zivtiņa aktīva. Žēl tikai, ka internets nebūs bezmaksas. Par atkarīgajiem jau kā parsti tiek aizmirsts. Katrā ziņā tas nav nopietni. Nespēju atcerēties, kad būtu avarējis [url=http://www.lmt.lv/ new=true]LMT
vai Bite tīkls. Negribas jau protams tagad salielīties, bet kopš lietoju šos pakalpojumu sniedzējus nekādas problēmas ar sakariem nav novērotas. Secinājumi? Tie jāizdara katram pašam! Katrā ziņā novēlu Tele2 tīklam izturība šajās brīvdienās. Ja jau sarunas būs bezmaksas, tad zinot latviešu mentalitāti, tās tiks lietotas uz urrā.

Santa 
sito es riktigi labi brivdienas izmantoju
sen nebiju ta ar draudzenem izplapajusies

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.