Tev ir ideja, kuru vēlies realizēt interneta vidē? Bet Tu nezini kā ?Izmanto kontaktu formu un Tev taps palīdzēts! :)
www.noverotajs.lv - Bils Geits, uzstājoties vecāko klašu skolēniem, nosauca 11 pamatprincipus, kurus pusaudži nekad neuzzinātu, esot skolas sienās.
Fotogrāfa piezīmes : APTAUJA
aptauja 
Aptauja: Kāds ir Tavs mīļākais radio?
Radio SWH
Skonto
Radio Tev
Radio SWH Rock
Radio Europa plus
Cits

Bils Geits, uzstājoties vecāko klašu skolēniem, nosauca 11 pamatprincipus, kurus pusaudži nekad neuzzinātu, esot skolas sienās.
Ieteikt draugiem...
 



Viņš runā par to, kā politiski korekta audzināšana ir radījusi veselu paaudzi bērnu bez savas realitātes koncepcijas, kā arī par to, kā šī audzināšana sagatavo viņus neveiksmei reālajā dzīvē.
1. likums
Dzīve ir netaisnīga – pierodiet pie tā!
2. likums
Pasaulei nerūp tava pašsajūta un pašcieņa. Pasaule no tevis sagaida kādus sasniegumus, PIRMS sākt ņemt vērā tavu pašsajūtu.
3. likums
Tev uzreiz nesāks maksāt 40 tūkstošus dolāru gadā uzreiz pēc skolas pabeigšanas. Tu uzreiz nekļūsi par viceprezidentu kādā ietekmīgā uzņēmumā, nebrauksi lepnā auto, līdz to nenopelnīsi.
4. likums
Ja tu domā, ka tavs skolotājs ir stingrs un ļoti prasīgs – pagaidi līdz satiksi savu bosu. Jo atšķirībā no skolotāja, bosa karjera ir atkarīga no tā, kā tu tiec galā ar saviem uzdevumiem.
5. likums
Taisīt burgerus ātrās apkalpošanas restorānā, nav zem tavas pašcieņas. Taviem vecvecākiem bija cits pasaules redzējums par to, viņi to nosauktu par "labu IESPĒJU izsisties".
6. likums
Ja tu kaut ko „salaid dēlī”, tā nav tavu vecāku vaina, tāpēc nevaino nevienu citu savās kļūdās, mācies no tām. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1733 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
30 populārākās lietas, ko sievietes dzēruma izstrādā
Ieteikt draugiem...
 


1. Pazvanīt bijušajam.
2. Atzīties mīlestībā kluba apsargam
3. Nokrist
4. Parunāt ar taksometra vadītāju par dzīves jēgu
5. Trijos naktī, pusei no mobilā kontaktu saraksta, nosūtīt īsziņu ar tekstu "Tu guli?"
6. Bildināt savu puisi, vai piedāvāt viņam precēties
7. Izstāstīt pieciem nepazīstamiem cilvēkiem par savu nelaimīgo mīlestību
8. Sastrīdēties ar savu labāko draudzeni
9. Skaļi un nelabu balsi nokliegt romantiskas dziesmas
10. Pazaudēt atslēgas/pasi/telefonu/biksītes...
11. Pazaudēt kontroli pār sevi uz 15-20 minūtēm (varbūt arī uz ilgāku laiku)
12. Mēģināt nodejot rumbu
13. Publiski noskūpstīt savu draudzeni
14. Nesamaksāt par dzērienu bārā
15. Pačurāt uz ielas
16. Pabildēties tualetē
17. Piecos no rīta ienākt MakDonald`ā un pateikt, ka rīt 'sēžos' uz diētas lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1924 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
BOSE - skaņas revolūcija
Ieteikt draugiem...
 


Pajautājiet jebkuram mūzikas gardēdim, kādu akustisko aparatūru viņš izvēlētos, lai visās niansēs izbaudītu iecienītākos skaņdarbus. Atbilde gandrīz nešaubīgi būs - BOSE. Pajautājiet lielas koncertzāles vai sporta halles skaņu režisoram, kāda ir viņa profesionālā sapņu aparatūra. BOSE. Pajautājiet prestižās Mercedes S klases auto īpašniekam, vai viņš zina, kādas firmas akustiskās sistēmas ik dienu, ieslēdzot radio, piepilda salonu ar tik dzīvu, dabisku skaņu. Nu, protams, BOSE. Tālajos 20. gadsimta sešdesmitajos, kad nākamais BOSE korporācijas dibinātājs Amars Bose bija Masačūsetsas Tehnoloģijas institūta pasniedzējs (tagad - profesors), viņš brīvajā laikā mēdza spēlēt vijoli. Būdams ne vien liels mūzikas cienītājs, bet arī nemiera gars ar tieksmi rast atbildes uz visiem jautājumiem, viņš vēlējās atrast aparatūru, kura spētu ierakstīt un atskaņot paša vijoļspēli iespējami tuvu oriģinālam. Diemžēl visas tālaika akustiskās iekārtas skaņu pārvērta līdz nepazīšanai, un neviena nespēja apmierināt viņa prasības pēc maksimāli dabiskas skaņas.
Tad Bose izlēma: ja reiz ir tāda problēma, to vajag atrisināt. Viņš kopā ar studentiem apbraukāja visu valsti, klausījās, kāda skaņa ir diskotēkās, teātros, koncertzālēs, pētīja, aptaujāja profesionāļus. Reiz viņš ievēroja, ka kādā vietā mūziķi pagriezuši akustisko sistēmu ar skaļruni pret sienu. Kāpēc? Esot labāka skaņa. Nu, protams! Klausoties dzīvo mūziku, mūsu auss uztver nevis skaņu, kas nāk tieši no vijoles, bet gan tās atstarojumu no sienām, griestiem vai kolonnām. Šī vienkāršā atziņa bija arī Amāra Boses patentētās akustikas tehnoloģijas un tagad jau pasaulslavenās produkcijas pamatā, kura joprojām vienīgā tik precīzi prot atveidot dabisku skaņu. Tā radās tiešā/ atstarotā sistēma (direct/reflecting system). Visas BOSE akustiskās sistēmas strādā pēc šādiem principiem. lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 1979 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Tīšie un netīšie pārpratumi
Ieteikt draugiem...
 


Kādu rītu telefona centrāles ATC-61 dežurants ziņoja priekšniekam: - Šonakt bija tāds jandāliņš, ka ne izstāstīt nevar – ap diviem naktī kāds abonents izsauca citus abonentus un drīz vien sākās intensīva zvanīšana. - Dežurantam bija izdevies atrast vainīgo. Pieslēdzoties viņa līnijai, dežurants dzirdēja, ka vainīgais pamodina kārtējo upuri un imitē zvanu it kā no tālsatiksmes centrāles. Tad viņš upurim paziņo, ka nevar iekārtot tālsarunu un lūdz, lai abonents steidzami piezvana uz tādu un tādu telefona numuru. Upuris piezvana, pieceļ no gultas kādu citu un sākas izskaidrošanās. Pa to laiku vainīgais šādā veidā ir izsaucis citus upurus, un centrālē meklētāji rada tādu troksni kā vislielākajā slodzes stundā. Dežurants, protams, vainīgo ir atslēdzis, un centrālē iestājies klusums.

Drīz vien priekšniekam zvana kāds mākslinieks no Radiotehnikas ielas, ka pie viņa telefona līnijas kāds pieslēdzoties un zvanot. Arī šonakt tā esot bijis, bet tagad viņa līnija centrālē esot atslēgta.

Montierim izdevās atrast, ka tik tiešām pie abonenta līnijas ir pievienoti sīki vadiņi, kuri pa logu ieiet kādā dzīvoklī. Dzīvokļa saimnieks bija darbā, bet mājās esošais pusaudzis neko paskaidrot nevarēja. Telefona aparātu dzīvoklī arī neredzēja.

Centrāles priekšnieks norunāja ar miliciju, ka, nosaucot paroli Vētra, milicijas dežūrmašīna brauks uz Radiotehnikas ielas dzīvoklī. Drīz vien kādā naktī centrāles dežurants novēroja, ka mehānismi atkal strādā ar pilnu jaudu. Zvans milicijai, un vainīgais – tas pats pusaudzis, 14 gadu jaunais edisons – rokā gan. Viņš no nestandarta detaļām bija konstruējis telefona aparātu. Ciparripas vietā zēns lietoja telegrāfa aparāta Morzes atslēgu, ar kuru sastādīja izsaucamos numurus. Tā kā nepilngadīgam nekādu sodu uzlikt nevarēja, vajadzēja abonenta līniju pārbūvēt tā, lai jaunais edisons netraucētu telefona centrāles un klientu naktsmieru. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1848 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Programmētāja baušļi
Ieteikt draugiem...
 


1. Nav citu plusu, izņemot plusu, bet C++ ir pats plusīgākais no plusiem!
2. Godā savu operāciju sistēmu un negāni tās izstrādātājus, jo tos rauj žagas arī bez tevis. Pašam var tā gadīties!
3. Tu esi sistēmas baits. Bet ja baits paliks bez saviem bitiem, kā tam atkal kļūt par baitu?
4. Ja hakeris tev nozadzis failu, nosūti viņam pa e-pastu vēl divus. Tavā direktorijā nekad nekā prātīga nav bijis, bet sīks spams sildīs dvēseli.
5. Ja draugi godā tevi par hakeri, zini, ka esi lameris, jo īstu hakeri neredz, nedzird un viņam nav citu draugu kā tikai dators.
6. Nezodz svešas programmas. Kam tev vajadzīgi svešu programmu defekti (bagi), ja pats ar savējiem netiec galā?
7. Ja tevi kārdina jauns dators, apgreido veco, jo labāk zaudēt mazu piķi nekā lielu, un labāk pakāpeniski noregulēt sistēmu, nekā pārinstalēt pilnīgi visu.
8. Ja sieva konfliktē ar datoru, pamet viņu, jo dators baro, apmierina un izklaidē tevi labāk. Bet jaunu sievu var atrast, paklīstot pa interneta iepazīšanās lapām. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 724 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite

<<Pirmā lapa <Iepriekšējā lapa | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Nākamā lapa> Pēdējā lapa>>