Vai esi pamanījis, ka reģistrētiem lietotājiem ir lielākas privilēģijas?Tad kapēc Tu nereģistrējies?
www.noverotajs.lv - Atskats uz SPIN FM jubilejas pasākumu
Fotogrāfa piezīmes : APTAUJA
aptauja 
Aptauja: Kāds ir Tavs mīļākais radio?
Radio SWH
Skonto
Radio Tev
Radio SWH Rock
Radio Europa plus
Cits

Atskats uz SPIN FM jubilejas pasākumu
Ieteikt draugiem...
 


25.novembrī Radio SPIN FM nosvinēja savu pirmo dzimšanas dienu, aizvadot to radio klausītāju un draugu lokā. Jubilejas pasākums iesākās ar skeiteru priekšnesumu, kam vēlāk sekoja arī dejotāju – deju grupas Fandango un VEF karsējmeiteņu, kā arī mūziķu – Bermudu Divstūris un LieneCandy – uzstāšanās. Ballites galvenie DJ – Mike Tiller un Bogdan Taran. Pasākuma noslēgumā, kopīgi dziedot Daudz baltu dieniņu… un izbaudot balonu lietu, tika nopūsta radio SPIN FM prmā dzimšanas dienas svece. Radio SPIN FM komanda saka lielu paldies saviem draugiem – VEF skeitparkam (personiski Gizmo), A-SOUND (personiski Agrim Ieviņam), SECURE LATVIA apsardzei, kā arī garšīgajiem ĀDAŽU ČIPŠIEM, RED BULL un ZE DONATS! Fotogrāfijas no pasākuma apskatāmas lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 737 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Dokumentu un darbinieku kontrole - labāk ar EDUS sistēmas palīdzību!
Ieteikt draugiem...
 



Galvenais problēmas cēlonis ir tas, kā uzņēmēji ikdienas darbā piekopj jau morāli novecojušas metodes – viņi visu «patur galvā». Vai mēs esam nosūtījuši līgumu? Vai mūsu partneri ir atsūtījuši rēķinu? Rietumos manuālie darba procesi jau sen ir automatizēti. Šis arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc mūsu uzņēmēji vienmēr izskatās norūpējušies, kamēr rietumnieki allaž ir smaidīgi un apmierināti. Mēs esam izstrādājuši modernu sistēmu, kuru bez jebkādas ironijas dēvējam par zālēm pret galvassāpēm, ko sagādā uzņēmējdarbība. Atšķirībā no Rietumu analogiem, mūsu sistēma ir pielāgota vietējā biznesa vajadzībām gan cenas, gan funkcionalitātes ziņā. Jaunā programma EDUS ir unikāla, jo tajā apkopotas trīs jebkura biznesa dzīvotspējas nodrošināšanai nepieciešamās lietas: dokumentu aprite (DMS), klientu attiecību vadība (CRM) un biznesa procesu vadība (ERP). Tā vietā, lai uzturētu esošos biznesa procesus, uzņēmējiem, ieviešot šo programmu, rodas iespēja vairāk pievērsties biznesa attīstībai, jo sistēma palīdz operatīvi atrisināt mūsdienu uzņēmumu darbības raksturīgākos problēmjautājumus - izlaisti uzdevumu izpildes grafiki, haoss dokumentācijā, nozīmīgu dokumentu nozaudēšana u.tml.
Nē - problēmām, jā - tehnoloģijām!
Šī programma īpaši nepieciešama uzņēmumiem, kuri pārvalda plašu filiāļu tīklu, kā arī starptautisku uzņēmumu pārstāvniecībām, kurās nepieciešams veikt stingru visu ar biznesa attīstību saistīto notikumu uzskaiti.
Kā nereti norāda dažādu uzņēmumu vadītāji, ja biznesā iesaistīti vairāk nekā pieci darbinieki, nepārdomāta iekšējā komunikācija un dokumentu aprite ik gadu var radīt zaudējumus vairāku desmitu tūkstošu latu apmērā. Vēl vairāk - šāds bizness prasa ievērojami vairāk laika, tādējādi miegam un atpūtai atvēlētie brīži kļūst aizvien īsāki. lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 1668 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Jūsu auto – gatavs ziemas sezonai!
Ieteikt draugiem...
 


Likums nosaka, ka ar ziemas riepām jābrauc no 1. decembra, tomēr tik ilgi atlikt auto sagatavošanu ziemai diez vai būtu prāta darbs – pirmo salu un sniegu bieži sagaidām jau oktobrī. Vasaras riepas savu elastību un saķeres īpašības zaudē, kad temperatūra nokrītas zem +5oC. Lai izvairītos no nevajadzīgām problēmām, riepu maiņu labāk veikt, pirms uznācis pirmais sals vai uzkritis sniegs – padilušas vai vienkārši nepiemērotas riepas uz apledojuša ceļa var būt par pamatu nopietniem zaudējumiem. Lai novērtētu, vai Jums vajag jaunas riepas, rūpīgi apskatiet vecās - vai tās ir nodilušas vienmērīgi, vai protektors abās riepas pusēs ir vienāds. Ja protektors ir stipri nodilis vai riepa nolietojusies nevienmērīgi, automašīna slikti turēsies uz ceļa. Noteikti jāpārbauda arī, vai nav redzami vizuāli defekti – plaisas, pumpas, riepā iedūrušies priekšmeti, vai riepa nelaiž nost gaisu. Šāda riepa var uzsprāgt jebkurā brīdī.
To, cik ilgi riepas kalpo, nosaka ikdienā nobraucamais attālums, ceļa seguma kvalitāte un autovadītāja braukšanas stils. Vidēji ar vienu riepu komplektu pietiek 2 sezonām vai 60 000 km, bet ir iespējams, ka riepas kalpo 3 vai pat 4 sezonas, ja tās ir pareizi glabātas, un autobraucējs pret savu mašīnu izturējies saudzīgi. Riepu izvēle ir atkarīga gan no automašīnas markas, gan arī no tās izmantošanas vietas, intensitātes un vadīšanas stila.
Vispirms, meklējiet riepas ar tādiem parametriem, kas atbilst Jūsu automašīnai. Ievērojiet, ka riepām ir dažādi ātruma indeksi. Protams, ka riepas ar lielāku ātruma indeksu ir dārgākas, taču Jums tādas nav vajadzīgas, ja vien sportiska braukšana nav Jūsu ikdienas paradums.
Ja braucat maz, droši varat pirkt lētākas riepas - tās būs pietiekami drošas, kaut arī kalpos īsāku laiku. Galvenais, lai riepas būtu jaunas. Otra stratēģija varētu būt investēt dārgākās riepās, kas attiecīgi kalpos pusotru vai divas reizes ilgāk, ļaujot ietaupīt ilgtermiņā. Ja pie stūres atrodaties daudzas stundas dienā, tad gan dodiet priekšroku pazīstamu ražotāju riepām. Tas noteikti atmaksāsies.
Ja paredzēts doties ārpus Latvijas, atcerieties, ka riepas ar radzēm izmantot nedrīkstēs, jo vairākās Eiropas Savienības valstīs tās ir aizliegtas. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1560 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Grieķu sierāboliņš (Trigonella foenicium- graecum).
Ieteikt draugiem...
 


Foenicium- graecum ( fenugreek ) tulkojumā nozīmē „grieķu siens”.
Grieķu sierāboliņš ir līdz 50 cm augsts, viengadīgs augs, kura izcelšanās nav precīzi noskaidrota. Bet tas ir ļoti sens augs, 4000 gadus vecas pārogļotas sēklas atrastas Tell Halal Irākā, uz bronzas laikmetu attiecināmas sēklās, kuras atrastas sensenajā Lahišas pilsētā. Par sēklu nozīmīgumu senatnē liecina to atrašana Tutanhamona kapenēs. Savvaļa tas ir sastopams visā Dienvideiropā. Neievērojamie ziedi parādās no aprīļa līdz jūnijam. No tiem veidojas 10 cm garas pākstis ar sēklām. Dienvideiropā šis sierāboliņš tiešām ir nozīmīgs lopbarības augs. Eiropas dienvidu un austrumu daļā tā sēklas žāvē,samaļ un izmanto kulinārijā. Iegūtajam produktam ir spēcīga garša, tāpēc tas jālieto piesardzīgi. Diedzētām sēklām un termiski apstrādātām lapām ir maigāka garša, tāpēc tās var lietot lielākā daudzumā. Sierāboliņš plaši tiek pielietots indiešu, etiopiešu, eritreiešu virtuvēs garšaugu maisījumos un kā piedeva ēdienu gatavošanā. Kopš seniem laikiem Jemenas ebreji to pielieto Hilba mērces gatavošanā. Grieķu sierāboliņš ir sens ārstniecības augs, ko lietoja no Mazāzijas līdz Ķīnai, uz dienvidiem līdz Ziemeļāfrikai, kā arī gandrīz visā Eiropā, izņemot tās ziemeļu daļu. Mūsdienās ir atklāts, ka augs mazina cukura līmeni asinīs un daži pat uzskata, ka to var izmantot vēža ārstēšanai. Austrumos un Ziemeļāfrikā grieķu sierāboliņš ir īpaši iecienīts kā līdzeklis impotences un menstruāciju traucējumu novēršanai. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 909 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Noskaidrots MUSE konkursa uzvarētājs!
Ieteikt draugiem...
 



Par konkursu:
Gatavojoties Muse koncertam Rīgā, laimē iespēju apmeklēt Muse koncertu Stokholmā!No 20. līdz 23.novembrim gaidi, kad Radio SWH skanēs grupas ‘Muse’ dziesma, zvani uz ēteru - 67339933 un laimē iespēju 6.decembrī apmeklēt Muse koncertu Stokholmā.Katru dienu no plkst. 7:00 līdz 19:00 Radio SWH atskaņos grupas ‘Muse’ dziesmas, kuru skanēšanas laikā zvani uz Radio SWH – 67339933. Ja nonāksi ēterā, tad iegūsi tiesības piedalīties izlozē par galveno balvu – apmaksātu braucienu uz ‘Muse’ koncertu Sokholmā. Izloze Radio SWH ēterā notiks piektdien, 23.novembrī plkst. 17:00 (pēc TOP 20)Galvenā balva ir iespēja apmeklēt Muse koncertu Stokholmā 6. decembrī Ericsson Globe arēnā ( biļete, ceļa un viesnīcas izdevumi 1 personai).
KONKURSA FINĀLISTI:
1) Līga Bandeniece (20.11.12)
2) Agris Cīrulis (20.11.12)
3) Evita Feldberga (20.11.12)
4) Ernests Cimanskis (21.11.12)
5) Ģirts Forands (21.11.12) lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1744 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite

<<Pirmā lapa <Iepriekšējā lapa | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | Nākamā lapa> Pēdējā lapa>>